skip to Main Content

EHBO voor BOA's

De BOA is elke dag op straat en kan daarom snel ter plaatse zijn bij een ongeval. Een opleiding EHBO voor BOA’s is daarom aan te bevelen, zodat je weet wat je moet doen op straat om Eerste Hulp te verlenen.

BOAtrainer heeft samen met gecertificeerde trainers een training ontwikkeld. Deze training is opgebouwd met een online voorbereidingstraining (4 uur) en een klassikale praktijktraining (4 uur).

Inhoud van de training EHBO voor BOA’s
Je leert tijdens deze cursus een slachtoffer in veiligheid te brengen, de toestand te beoordelen, de hulpdiensten alarmeren en EHBO te verlenen bij:

  • Hartstilstand: Reanimatie en gebruik Automatische Externe Defibrillator (AED)
  • Bewusteloosheid, verslikking
  • Brandwond, huidwond, bloeding
  • Vergiftiging
  • Letsel aan botten, spieren en gewrichten

Wat krijg je na afloop van de online training?
Gedurende de periode van één jaar onbeperkt toegang tot de online module via het Rode Kruis (ingangsdatum is de besteldatum) Bij goed gevolg van de training krijg je een Bewijs van deelname (dit is tevens het toegangsbewijs tot de klassikale praktijktraining)

Wat krijg je na afloop van de praktijktraining?
Rode Kruis certificaat Basis EHBO en deze is twee jaar geldig.

De trainers
BOAtrainer.nl werkt samen met zeer ervaren, gecertificeerde trainers op het gebied van EHBO, AED en bedrijfshulpverlening. Tijdens de trainingen zullen deze trainers met praktijkgerichte casussen werken om nog beter aan te sluiten bij de dagelijkse praktijk van de BOA.

Back To Top