Skip to content

BOA examen

Als je BOA wilt worden, en dit wilt blijven, moet je BOA examen doen. Om te beginnen dien je het BOA examen Basisbekwaamheid af te ronden. Vervolgens moet je jaarlijks het examen Permanente Her- en bijscholing. Deze onderdelen moeten alle BOA’s afronden en actueel houden om hun werk te kunnen uitvoeren. Extra belangrijk dus om je hier goed op voor te bereiden, zodat je goed op de hoogte bent van de actualiteiten. Wij van BOAtrainer.nl helpen je daar graag bij.

BOA examen geweldsbevoegdheid en geweldsmiddelen

Om als BOA geweldsbevoegdheid te hebben (en te houden) en om geweldsmiddelen te mogen dragen, moet jaarlijks het examen RTGB afgelegd worden. RTGB staat voor Regeling Toetsing Geweldsbeheersing, en is o.a. verplicht voor BOA’s die bevoegd zijn om geweld te gebruiken. Ook voor BOA’s die fouilleren of geweldmiddelen bij zich dragen, is dit onderdeel verplichte stof.

Online examentraining en praktijktraining

Boatrainer.nl biedt je de mogelijkheid om online examentraining te volgen, om op die manier gemakkelijk examenstof te kunnen trainen, waardoor je je goed kunt voorbereiden op een examen. Je kan je eenvoudig registreren en je aanmelden voor een gratis training, maar je kan ook een uitgebreidere training kiezen. Uiteraard hebbben we ook diverse praktijk BOA trainingen, zoals onze biketraining. Een Bike examen kan je namelijk alleen goed voorbereiden als je in de praktijk geoefend hebt. Uiteraard zorgen wij dat je de juiste ervaring en kennis op doet, zodat jij met een gerust hart examen kunt gaan doen.

Examen eisen

Al onze trainingen zijn gericht op de actuele exameneisen. Onze trainingen worden ingericht door ervaren BOA’s, welke in nauw contact staan met de examencommissie, daardoor zijn onze trainingen perfect afgestemd op je daadwerkelijke examen. Zo weet je zeker dat je perfect voorbereidt bent op je examen! Al onze trainers hebben praktijkervaring, waardoor zij precies weten wat wel, of juist niet werkt. Op die manier leer jij alle zaken zo aan, zodat je deze ook goed toe kunt passen in de praktijk.

Al onze trainingen

Neem gerust een kijkje bij al onze trainingen. Zo krijg je een idee van ons aanbod aan online trainingen en praktijktrainingen. Mocht je een training missen, neem gerust contact op, zodat wij kunnen kijken of wij je hierbij kunnen helpen.

Vragen?

Heb je vragen over de examens die je af moet leggen? Of over de inhoud van onze trainingen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag op weg!

BOA examen trainen
Back To Top