Skip to content

Handhaving in de praktijk

BOA trainer.nl verzorgt praktijkgerichte cursussen aan handhavers, toezichthouders en Buitengewoon OpsporingsAmbtenaren (BOA’s) in heel Nederland. Onder andere aan BOA’s van gemeentelijke afdelingen Toezicht en Handhaving in Domein 1 en 2. Er wordt gebruik gemaakt van een online trainingsomgeving en zal klassikaal en op straat getraind en opgeleid worden.

Training voor handhavers

Naast de wettelijke basistrainingen, die verplicht zijn om te werken als boa en handhaver, biedt BOAtrainer.nl andere trainingen aan om het werk als boa goed of nog beter uit te kunnen voeren in de praktijk. Enkele van deze zijn ook verplicht, bijvoorbeeld bij het toepassen van geweldsbevoegdheid en -middelen, het behalen van een Bike Training of gebruik van een C2000 portofoon.

De trainingen zijn gebaseerd op de dagelijkse boa-praktijk. We maken gebruiken van actuele en reële casussen en/of de eigen ingebrachte ervaring van de aanwezige boa’s tijdens de training.

Klik op de foto voor de uitgebreide beschrijving per training van BOAtrainer.nl:

RTGB

Bike opleidingen

Fysieke weerbaarheid

Portofoon

Social media

Jeugdboa

Coaching en advies

Omgaan met jeugdgroepen

Online Training BOA

BOAtrainer.nl maakt gebruik van een online praktijkstraat waar praktijk en theorie centraal staan. Nadat u inlogt heeft u toegang tot digitaal trainingsmateriaal, waaronder oefentoetsen, uitgebreide toelichtingen en instructiefilms.

“Succes hebben is gewone dingen buitengewoon goed doen!”

Back To Top