Skip to content

HTV oefenexamens, oefentoetsen en oefenvragen

BOAtrainer.nl heeft honderden oefenvragen en oefentoetsen voor de student van de opleiding Handhaver, Toezicht en Veiligheid (HTV) ontwikkeld om snel en effectief te leren voor het examen. In onze online trainingsomgeving kan je de oefentoetsen maken, oefenvragen steeds weer opnieuw beoefenen en bijhouden waar je bent gebleven.

Gratis Online training

Wil je onze online trainingsmodule zien en al enkele gratis vragen beoefenen? Volg onze gratis training met oefenvragen! Hier vind je enkele oefenvragen voor de BOA Basisbekwaamheid, Wettelijke Kaders Publieke Veiligheid en RTGB.

Oefenvragen en oefentoetsen

In de training kan je meerdere oefenexamen en diverse oefenvragen beoefenen. Deze vragen zijn onderdeel van een database van honderden oefenvragen. Deze database wordt geactualiseerd aan de hand van de laatste wetgeving en exameneisen en steeds verder uitgebreid met nieuwe oefenvragen.

Online Studieboek (optioneel)

Het studieboek is volledig digitaal. Je kan bijhouden welke lesstof je al hebt gevolgd, de hoofdstukken zijn logisch opgebouwd en het studieboek bevat alle informatie die jij als BOA moet (gaan) beheersen om deze module te behalen. Eventuele wijzigingen in wetsartikelen of exameneisen worden zo snel mogelijk verwerkt, zodat de theorie altijd up-to-date blijft.

Geschikt voor BOA PHB en HTV

Deze online trainingsmodule is geschikt voor de BOA’s die de permanente her- en bijscholing moeten volgen. Daarnaast is deze module geschikt voor studenten van de opleiding Handhaver, Toezicht en Veiligheid.

Duur inlog training

De duur van de inlog voor een training verschilt per training. Wil je alleen de oefenvragen en oefentoetsen beoefenen dan kan je 2 maanden gebruik maken van de training. Wil je ook het volledige boek bij de training, dan is de duur van de inlog 6 maanden.

BOAtrainer Aart Sterk

De auteur van het online studieboek is de heer Aart Sterk. Hij is al jaren docent van diverse opleidingen en trainingen op het gebied van toezicht en handhaving. Een specialist die ‘boven de stof’ staat.

Mogelijkheden voor werkgevers en opleiders

Bent u geïnteresseerd in deze module voor uw werknemers of als opleider voor uw studenten, neem dan contact met ons op voor specifieke wensen en prijsopgave.

Toegang tot onze database met honderden oefenvragen

Wil jij direct toegang tot onze oefenvragen, toetsen en oefenexamens? Klik dan op onderstaande foto voor de training die jij wilt volgen!

Back To Top