Skip to content

Jouw portofoon is van levensbelang!!

Een werkdag van de BOA is elke dag anders! Het kan zomaar gebeuren dat er een groot incident is en dat je afhankelijk bent van jouw portofoon! Een portofoon is daarom een cruciaal middel voor jou en je collega’s van de politie, brandweer, ambulance, KNRM, rijkswaterstaat enzovoorts. Om effectief gebruik te maken van de portofoon is het noodzakelijk dat je de portofoon kent waarmee je werkt, ook in noodsituaties!

Heb jij de noodknop wel eens moeten gebruiken? Weet jij hoe je moet schakelen of statussen?

Portofoon BOA Sepura Training

Het overgrote deel van BOA’s die wij benaderd hebben geven aan dat zij nog nooit getraind hebben in het daadwerkelijk gebruiken van de portofoon of het echt indrukken van de noodknop en oefenen wat je dan moet zeggen. Ook geven ze aan dat ze niet de procedure weten na een noodoproep.

Wij zijn van mening dat elke BOA moet weten hoe de C2000-portofoon functioneert en daarvoor moet trainen in het gebruik van een portofoon! 

Training met trainingsportofoons voor BOA’s

BOAtrainer.nl beschikt over trainingsportofoons en een trainingsmeldtafel van het merk Sepura. Een gecertificeerde instructeur geeft tijdens de portofoontraining uitleg over de werking van een C2000-portofoon, de richtlijnen C2000 en de manier van communiceren door een portofoon in het dagelijkse werk op straat. Door het daadwerkelijk gebruiken van portofoons in een praktijksituatie leer je jouw portofoon echt goed kennen!

Train as you work!

Tijdens onze trainingen proberen we zoveel mogelijk te trainen zoals je werkt, dus een combinatie van jouw (gewelds)bevoegdheden, kennis, voertuigen, bodycam of portofoon! Want in een incident komen veel van deze zaken tegelijkertijd bij elkaar!

Meer info?

Wil je meer weten over onze Portofoontraining, check dan deze pagina of neem contact met ons op!

 

 

BOAtrainer

Back To Top