skip to Main Content

Over BOAtrainer.nl

BOAtrainer.nl BV is de opleider voor BOA’s van toezicht, handhaving, service en veiligheid in de verschillende domeinen. Wij leiden BOA’s op door onze kennis en ervaring te delen. Onze trainingen zijn praktijkgericht, zodat de BOA op straat vaardig is in hun handelen en ook de verplichte examens voor RTGBBasisbekwaamheid en PHB tijdig behaald. Onze trainingen worden verzorgd door trainers die zelf ook BOA zijn! BOAtrainer.nl is voor BOA’s door BOA’s.

Ervaren trainers voor BOA’s

BOAtrainer.nl zet ervaren trainers in die zelf ook werkzaam zijn als BOA of heel nauw betrokken zijn.

Anton Bos

Anton Bos
Bachelor Integrale Veiligheidskunde, die al ruim 15 jaar als BOA in diverse domeinen werkzaam is. Hij heeft zich gespecialiseerd als docent RTGB, BIKE en Jeugdboa. Voorheen werkzaam geweest als teamcoordinator Toezicht en Handhaving met als expertise jeugdboa. Anton is een energieke en praktijkgerichte docent die de BOA centraal stelt in zijn trainingen en vanuit dat uitgangspunt werkt en traint. Naast het verzorgen van trainingen draait Anton ook operationele diensten als BOA-coach en is hij gecertificeerd Toetser RTGB voor de Nederlandse Politieacademie en Assessor BOA OV.

Aart Sterk

Aart Sterk
Aart is Auteur van de digitale studieboeken van BOAtrainer.nl en verzorgt trainingen die betrekking hebben op de BOA Basisbekwaamheid en PHB. Aart heeft bijna 40 jaar bij de politie gewerkt in diverse functies en daar ruime ervaring opgedaan binnen de opsporing en handhaving, oa als hulpofficier van justitie. Sinds 2007 is Aart ook  als zelfstandig docent en auteur werkzaam en geeft de opleidingen Boa, HTV (permanente her- en bijscholing), verkeerswetgeving, verkeersregelaar en VCA en ontwikkeld hiervoor ook de studiematerialen. Vanaf 2017 geeft Aart ook les op het MBO op de opleiding Handhaver Toezicht en Veiligheid.

BOAtrainer Arjen

Anice
Integrale veiligheidskundige en zelf al 12 jaar BOA, waarvan een aantal jaar als coördinator. Anice heeft zich voornamelijk gespecialiseerd op praktijkgerichte trainingen en daarnaast de ontwikkeling en professionalisering van de BOA. Als trainingsacteur kan hij casuïstiek vanuit de praktijk exact nabootsen voor een optimale en vooral realistische wijze van simuleren. Daarnaast geeft Anice biketrainingen en fungeert hij tevens als adviseur en coach wanneer de ontwikkeling van de BOA om de hoek komt kijken. Heb je als leidinggevende behoefte aan operationeel advies, Anice kan je vanuit zijn expertise goed helpen.

Aart Sterk

Frank
Frank kom je tegen bij onze bike-trainingen. Hij is gecertificeerd MTB-instructeur vanuit de NTFU. Frank is een ervaren opsporingsambtenaar en werkt momenteel als inspecteur bij de politie en vervult daar onder andere de rollen van clusterchef, Officier van Dienst en Hulpofficier van Justitie. Frank heeft aan de wieg gestaan van de ontwikkeling van de WhatsApp-groepen tegen woninginbraken en is medeontwiklelaar van de SAAR methodiek. Frank is ook Spinning instructeur en is bij het CIOS opgeleid tot fitnessinstructeur. Fietsen zit bij Frank in zijn bloed. Als trainer is hij een eerlijke, rustige trainer. Zijn motto is “Je bent altijd sterker dan je denkt!”

Aart Sterk

Gerbrand
Gerbrand is regisseur en trainingsacteur. In 2017 studeerde hij af aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Sindsdien geeft hij trainingen in non-verbale communicatie, presentatie en de-escalatie bij onder andere gemeenten, toezicht en handhaving en de brandweer. Zijn waarnemingen helpen je inzicht te krijgen in je eigen handelen. Hij daagt je uit om – binnen een veilige werksfeer – je eigen grenzen te verkennen en te verleggen. 

Ingmar Burgerhout

Ingmar
Ingmar is een bevlogen trainer die al meer dan 11 jaar ervaring heeft als BOA. Inmiddels is hij geruime tijd werkzaam als senior handhaver en DHW inspecteur bij een gemeente in Zuid-Holland. Zijn specialisme is BIKE en RTGB. Naast zijn vaste baan heeft Ingmar een eigen vechtsportvereniging waar hij al sinds 1999 Aikido trainingen verzorgt en sinds 2013 ook kravmaga. Ingmar beoefend al meer dan 25 jaar Aikido en heeft een 5e dan graad (zwarte band). Ingmar geeft trainingen in een relaxte en ontspannen sfeer alhoewel er wel hard en serieus gewerkt wordt. “Ik vind het een eer om een bijdrage te leveren aan het verbeteren van professionaliteit van de BOA!”

Aart Sterk

Ivo
Integraal veiligheidskundige met 15 jaar ervaring in het brede spectrum van veiligheid. Na de HBO opleiding is Ivo gestart als docent bij de opleiding Integrale Veiligheidskunde bij de Hogeschool Utrecht, waarbij hij zich richt op de sociale kant van veiligheid. Naast de theoretische kant heeft hij twintig jaar ervaring met de operationele kant van Defensie, inclusief uitzendingen. Behalve het ondersteunen van praktijktrainingen, is Ivo ook opgeleid voor ‘collegiale trauma opvang’. Dit houdt in dat er na een (heftig) incident hij een gesprek kan opstarten en eventueel kan verwijzen naar de juiste hulp, als dat nodig mocht zijn. Ivo denkt altijd in mogelijkheden en probeert zo efficiënt mogelijk te trainen.

BOAtrainer Kevin

Kevin
Sinds 2016 is Kevin werkzaam binnen de openbare veiligheid en leefbaarheid in verschillende functies. In 2018 is hij aangesteld als BOA en is hij zich gaan specialiseren  in omgaan met jeugd, agressie en geweldsbeheersing. Vanaf begin 2019 is Kevin werkzaam als docent bij BOAtrainer.nl en geeft hij verschillende praktijkgerichte trainingen zoals RTGB en BIKE. Kevin is een sportman en heeft ervaring verschillende vechtsporten. Hij kijkt kritisch naar zichzelf en zijn trainingen zodat hij het beste uit de BOA kan halen.

Lorentzo Vlasveld

Lars
Lars is afgestuurd aan het CIOS met het profiel Sportcoördinator geüniformeerde beroepen, en heeft ruime ervaring het geven van taekwondo (1ste dan) en jiu jitsu (1ste dan) lessen. Daarnaast heeft Lars de opleiding tot RTGB-docent afgerond. Tevens is Lars 6 jaar Boa en toezichthouder Drank- en Horecawet bij een Gemeente. Prive is hij voornamelijk te vinden in buitensportparkjes waar hij zich bezig houdt met callisthenics.

Lorentzo Vlasveld

Lorentzo
Trainer die al meer dan 18 jaar werkzaam is als Senior BOA  in het werkveld van domein 1. Hij is gespecialiseerd docent RTGB en gecertificeerd Bootcamp instructeur. Als ervaren vechtsport beoefenaar, met o.a. een 3e dan graad Taekwondo, heeft hij veel ervaring in gevecht- en zelfverdediging technieken en is een meer dan ervaren docent. Lorentzo geeft altijd een leerzame les waarbij technieken, tactieken en humor elkaar afwisselen. De lessen zijn zowel functioneel als proportioneel en absoluut praktijk gericht, maar ook zeker met het oog op de RTGB examens.

Lorentzo Vlasveld

Mike
Mike heeft zijn HTV opleiding afgerond en heeft al bijna 5 jaar als BOA gewerkt in zware jeugdgroepen met criminele en overlastgevende jeugd. Hij werkt als Jeugdboa in diverse gemeentes in Nederland en daarnaast verzorgt hij BOAtrainingen waarin veilig, gecontroleerd en praktijkgericht werken centraal staat. Mike is trainer bij de bodycamtraining, RTGB en biketrainingen. Mike is van huis uit voetbaltrainer en weet hoe hij anderen op een enthousiaste manier kan motiveren!

BOAtrainer Patrick

Patrick Smelt
Begonnen als jongerenwerker en is vervolgens gaan werken bij de politie. Heeft zeer ruime ervaring in het werken met Jeugd. Patrick is momenteel vanuit Straatcontact.nl en Jeugdboa.nl werkzaam als trainer en adviseur en is ook zelf aangesteld als BOA in diverse gemeenten. Patrick verzorgt onder andere de training Jeugdboa Basis, WijkBOA en Portofoontraining.

BOAtrainer Therry

Therry
Een BOA in hart en nieren! Nadat hij de opleiding Handhaver, Toezicht en Veiligheid (HTV) heeft afgerond is hij gestart als BOA! Hij is inmiddels bijna 5 jaar werkzaam als handhaver in domein I. In die periode heeft hij o.a de opleiding tot docent gevaarsbeheersing en docent RTGB gevolgd en afgerond en heeft hij diverse gastlessen voor HTV’ers verzorgd. Hij heeft ruime ervaring met kickboksen, krav maga en andere zelfverdediging methodes. In zijn lessen staan kwaliteit en praktijkgericht werken centraal, omdat hij als BOA weet hoe belangrijk dit is op straat!

Winny Van Der Wal

Winny van der Wal
Winny is werkzaam als trainer en adviseur. Hij heeft meer dan 35 jaar ervaring in het veiligheidsdomein. Hij heeft jaren gewerkt voor de politie als leidinggevende, hulpofficier van justitie, Officier van Dienst Politie en Landelijk Projectleider Aanpak Jeugdgroepen. Winny is een echte praktijkman en verzorgt oa de trainingen JeugdBOA en SeniorBOA. Hij is een expert op het gebied van groepsprocessen. Winny is een eerlijke en scherpe trainer, die het beste uit elke BOA naar boven wil en kan halen. Winny draait ook diverse operationele diensten om zichzelf scherp te houden en de praktijk als leidraad te houden voor zijn trainingen.

Official partner van:

Logo BOAtrainer
Back To Top