skip to Main Content

Over BOAtrainer.nl

BOAtrainer.nl BV is de opleider voor BOA’s van toezicht, handhaving, service en veiligheid in de verschillende domeinen. Wij leiden BOA’s op door onze kennis en ervaring te delen. Onze trainingen zijn praktijkgericht en tegelijk examengericht, zodat de BOA op straat vaardig is in hun handelen en ook de verplichte examens voor RTGBBasisbekwaamheid en PHB tijdig behaald. Onze trainingen worden verzorgd door trainers die zelf ook BOA zijn! BOAtrainer.nl is voor BOA’s door BOA’s.

BOAtrainer.nl staat voor:

Ervaren BOAtrainers

Praktijkgericht

Actief en betrokken

BOA 2.0

Maatwerk

Efficiënt en effectief

Training en opleiding voor BOA’s

BOAtrainer.nl heeft een online aanbod van diverse trainingen, waaronder Basisbekwaamheid BOA, RTGB en PHB. Wij maken gebruik van online trainingen met diverse oefenvragen en oefentoetsen. Daarnaast biedt BOAtrainer.nl trainingen aan die aanvullend zijn voor uw BOA’s op straat, waaronder de RTGB, Bike-opleiding, portofoontraining of social media training. Dit wordt altijd op maat aangeboden.

Ervaren trainer voor BOA’s

BOAtrainer.nl zet ervaren trainers in die zelf ook werkzaam zijn als BOA of daar heel nauw bij betrokken zijn.

Anton Bos

Anton Bos
Integraal veiligheidskundige die al  meer dan 10 jaar als BOA in diverse domeinen werkzaam is. Hij heeft zich gespecialiseerd als docent RTGB, BIKE en Jeugdboa. Voorheen werkzaam geweest als teamcoordinator Toezicht en Handhaving met als expertise jeugdboa. Anton is een energieke en praktijkgerichte docent die de BOA centraal stelt in zijn trainingen en vanuit dat uitgangspunt werkt en traint. Naast het verzorgen van trainingen draait Anton ook operationele diensten als BOA-coach en is hij gecertificeerd Toetser RTGB voor de Nederlandse Politieacademie.

Aart Sterk

Kevin Hofma
Sinds 2016 is Kevin werkzaam binnen de openbare veiligheid en leefbaarheid in verschillende functies. In 2018 is hij aangesteld als BOA en is hij zich gaan specialiseren  in omgaan met jeugd, agressie en geweldsbeheersing. Vanaf begin 2019 is Kevin werkzaam als docent bij BOAtrainer.nl en geeft hij verschillende praktijkgerichte trainingen zoals RTGB en BIKE. Kevin is een sportman en heeft ervaring verschillende vechtsporten. Hij kijkt kritisch naar zichzelf en zijn trainingen zodat hij het beste uit de BOA kan halen.

Lorentzo Vlasveld

Lorentzo Vlasveld
Trainer die al meer dan 18 jaar werkzaam is als Senior BOA  in het werkveld van domein 1. Hij is gespecialiseerd docent RTGB en gecertificeerd Bootcamp instructeur. Als ervaren vechtsport beoefenaar, met o.a. een 3e dan graad Taekwondo, heeft hij veel ervaring in gevecht- en zelfverdediging technieken en is een meer dan ervaren docent. Als militair veteraan met de ervaring van missies in een oorlogsgebied (Sarajevo) heeft hij veel ervaring in het omgaan met lastige en/of direct dreigende situaties en de daarbij behorende regulatie van emoties. Lorentzo geeft altijd een leerzame les waarbij technieken, tactieken en humor elkaar afwisselen. De lessen zijn zowel functioneel als proportioneel en absoluut praktijk gericht, maar ook zeker met het oog op de RTGB examens. Naast zijn fulltime baan bij een gemeentelijke organisatie is hij meerdere malen per week te vinden in de sportschool waar hij training geeft aan een groep enthousiaste (vecht)sporters.

Ingmar Burgerhout

Ingmar Burgerhout
Ingmar is een bevlogen trainer die al meer dan 11 jaar ervaring heeft in de handhavingswereld. Inmiddels is hij alweer een tijd werkzaam als senior handhaver en DHW inspecteur bij een gemeente in Zuid-Holland. Zijn specialisme is bike en RTGB. Naast zijn vaste baan heeft Ingmar een eigen vechtsportvereniging waar hij al sinds 1999 Aikido trainingen verzorgt en sinds 2013 ook kravmaga. Ingmar beoefend al meer dan 25 jr Aikido en heeft een 5e dan graad (zwarte band). Ingmar geeft trainingen in een relaxte en ontspannen sfeer alhoewel er wel hard en  serieus gewerkt wordt. “Ik vind het een eer om een bijdrage te leveren aan het verbeteren van professionaliteit van de boa”

Winny Van Der Wal

Winny van der Wal
Winny is werkzaam als trainer en adviseur. Hij heeft meer dan 35 jaar ervaring in het veiligheidsdomein. Hij heeft jaren gewerkt voor de politie als leidinggevende, hulpofficier van justitie, Officier van Dienst Politie en Landelijk Projectleider Aanpak Jeugdgroepen. Winny is een echte praktijkman en verzorgt oa de trainingen JeugdBOA en SeniorBOA. Hij is een expert op het gebied van groepsprocessen. Winny is een eerlijke en scherpe trainer, die het beste uit elke BOA naar boven wil en kan halen. Winny draait ook diverse operationele diensten om zichzelf scherp te houden en de praktijk als leidraad te houden voor zijn trainingen.

Aart Sterk

Aart Sterk
Aart is Auteur van de digitale studieboeken van BOAtrainer.nl en verzorgt trainingen die betrekking hebben op de BOA Basisbekwaamheid en PHB. Aart heeft bijna 40  jaar bij de politie gewerkt in diverse functies en daar ruime ervaring opgedaan binnen de opsporing en handhaving, oa als hulpofficier van justitie. Sinds 2007 is Aart ook  als zelfstandig docent en auteur werkzaam en geeft de opleidingen Boa, HTV (permanente her- en bijscholing), verkeerswetgeving, verkeersregelaar en VCA en  ontwikkel hiervoor ook de studiematerialen. Vanaf 2017 geeft Aart ook les op het MBO op de opleiding Handhaver Toezicht en Veiligheid.

Patrick

Patrick Smelt
Begonnen als jongerenwerker en is vervolgens gaan werken bij de politie. Heeft zeer ruime ervaring in het werken met Jeugd. Patrick is momenteel vanuit Straatcontact.nl en Jeugdboa.nl werkzaam als trainer en adviseur en is ook zelf aangesteld als BOA in diverse gemeenten. Patrick verzorgt onder andere de training Jeugdboa Basis, WijkBOA en Portofoontraining.

Official partner van:

Logo BOAtrainer
Back To Top