Ga naar hoofdinhoud

PHB Openbare Ruimte - Sanctionerend Optreden

BOAtrainer.nl bereid je in deze training voor op het praktijkexamen Sanctionerend Optreden. Wij bieden een online en compleet studieboek en de vereiste lesstof beheerst en dit BOA-examen gaat behalen. Deze training wordt in combinatie met de praktijktraining Sanctionerend Optreden verzorgd.

BOAtrainer Praktijktraining

BOAtrainer verzorgt  de praktijktraining voor de training Sanctionerend Optreden. Deze training bestaat uit 2 dagen. De training wordt gegeven door een ervaren BOAtrainer. Tijdens de training kan gebruik worden gemaakt van een trainingsacteur.

Online Studieboek BOA

Het studieboek voor deze module is volledig digitaal. Je kan bijhouden welke lesstof je al hebt gevolgd, de hoofdstukken zijn logisch opgebouwd en het studieboek bevat alle informatie die jij als BOA moet (gaan) beheersen. Eventuele wijzigingen in wetsartikelen of exameneisen worden zo snel mogelijk verwerkt, zodat de theorie up-to-date blijft.

Examen PHB – Openbare Ruimte – Sanctionerend Optreden

In de module Sanctionerend Optreden moet de kandidaat laten zien dat hij over de vereiste beroepscompetenties beschikt en wordt het optreden en de combibon beoordeeld.
In een contextrijke omgeving worden beide kandidaten geconfronteerd met situaties uit de beroepspraktijk gespeeld door een trainingsacteur.

Het examen wordt afgelegd met een collega. Bij elke casus moet een van beiden het initiatief nemen en een rapportage maken. Het incident moet in goede samenwerking worden afgehandeld en onderling moet worden afgesproken wie wat doet.

De examens worden afgenomen door de Exameninstelling Toezicht en Handhaving (ExTH).

Open inschrijving – 2 trainingsdagen en online trainingsmodule

Wij hebben een open inschrijving voor de tweedaagse training, welke gehouden wordt in op 6 en 15 oktober 2020.

De kosten van de training zijn € 395,- inclusief BTW, studiemateriaal, verzorging van een prachtige locatie met lunch, koffie en thee. De kosten voor het examen zijn niet inbegrepen. De actuele prijzen kan je vinden op de website van de ExTH.

De training zal plaatsvinden op onze training locatie in Midden-Nederland. Deze locatie is met de auto en openbaar vervoer goed te bereiken.

Training in company

Training in company op een andere datum/locatie is in overleg mogelijk.

Andere trainingen voor BOA’s?

Wil je naast deze training nog meer trainingen volgen. Kijk dan in ons trainingenoverzicht voor al onze trainingen voor BOA’s.

Back To Top