Ga naar hoofdinhoud

RTGB weer van start!!

Onze lessen en de examens worden conform de landelijke richtlijnen van het RIVM en de Nederlandse Politieacademie verzorgd. De trainingen zijn zo veel mogelijk aangepast om de risico’s op besmetting te verkleinen. Onder andere door het trainen in de buitenlucht, het regelmatig wassen van de handen en/of het dragen van handschoentjes en een mondkapje.

Praktijktraining RTGB

Tijdens de praktijktraining staan we uiteraard stil bij de exameneisen, maar daarnaast besteden we ook aandacht aan het gebruik van voertuigen, inzet van de bodycam, het gebruiken van de wapenstok en/of de pepperspray!

Online training

In de online leeromgeving wordt de BOA optimaal voorbereid op het RTGB-deelexamen Geweldsbeheersing. Tijdens deze training kunt u zich voorbereiden op het theorie-examen door het online studieboek met de volledige examenstof, diverse oefenvragen en oefentoetsen te beoefenen.

Studieboek

Het studieboek RTGB is volledig toegespits op de exameneisen van de Nederlandse Politieacademie. Alles wat je moet weten voor het examen staat in deze module uitgebreid beschreven. Daarnaast kan je jezelf testen door na een hoofdstuk een toets te maken over dit onderdeel. Ook kan je door oefenvragen te maken kijken of je de juiste kennis hebt verkregen. De database met oefenvragen is gevuld met meer dan 150 oefenvragen. Door gebruik te maken van deze online module wordt de examenstof sneller en makkelijker aangeleerd.

De BOAtrainer 

De RTGB-oefenvragen zijn ontwikkeld door een team gecertificeerde en ervaren docenten conform de landelijke richtlijn. De BOAtrainer weet goed wat het werk van de BOA inhoudt en heeft periodiek contact met de examinatoren en (direct) toezichthouder van de BOA om steeds de laatste afspraken en procedures te volgen.

Back To Top