Skip to content

Wijk BOA Gemeente ‘s – Hertogenbosch

Training BIKE

“Goede opbouw met de basis oefeningen zoals balans en gewichtverdeling op de bike. Genoeg variatie. De oefenstof werd goed uitgelegd en voorgedaan. Cursist werd vrijgelaten of hij bepaalde dingen in de oefening wel of niet wilde doen. Leuke en aardige trainers die goed in de groep lagen.”

BOA Gemeente ‘s-Hertogenbosch

Training BIKE

“Training voldeed, zelfs meer aan de verwachtingen. Veel geleerd over het gebruik van de Bike en de veiligheid er omheen. Goed om te ervaren wat er allemaal kan met het gebruik als afscherming en wapen met de bike. Alle trainers waren enthousiast en hadden plezier in het werk, waardoor het een fijne manier van les geven is. Hierdoor merk ik dat het enthousiasme ook in de groep doorwerkt.”

BOA Gemeente Ede

Training BIKE

“De training oversteeg mijn verwachtingen. Ik vond het leuker dan ik voorafgaand aan de training had verwacht. Ik vond de training erg leerzaam. Ik kwam erachter dat ik meer controle had over de fiets dan ik had gedacht en dat ik meer kon dan ik dacht. Er werd voldoende aandacht besteed aan basishandelingen om zodoende casussen te draaien. Ik vond de BOAtrainers professioneel. Ik vond dat zij hun best deden om het maximaal haalbare uit elke kandidaat te halen en hen te laten zien dat ze meer konden dan dat men dacht.”

BOA gemeente Ede

Toezichthouder – Gemeente Delft

Training Bike

“De training voldeed aan mijn verwachting, geen overbodige technieken uitgevoerd. Ik vond het een leuke training, de groep zelf maakt het ook leuk en de trainer die het ook kan waarderen. Ik vond de BOAtrainer geduldig, rustig en gaf duidelijke uitleg en voorbeelden.”

Controleur openbare ruimte – Gemeente Delft

Training Bike

“Ik vond de training erg goed geregeld en op een leuke wijze zeer leerzaam. Het was niet gehaast en te intensief waardoor je wel kon focussen op de technieken. Ik vond de boa trainer een erg goeie instructeur. Erg leuke manier van les geven en erg geduldig. er valt veel te leren van deze trainer! Jammer dat het maar 2 dagen was!”

BOA gemeente Asten

Training BIKE

“Erg leuke training om te volgen. Heel erg leerzaam maar vooral ook veel plezier gehad. Leuke trainingslocatie!”

BOA gemeente Asten

Training BIKE

“Ik vond de training erg leuk. Heb veel kunnen leren en je leert trucjes waar je normaal nooit snel over nadenkt maar wat wel handig of belangrijk kan zijn. Ik vond het een fijne trainer. Hij nam de rust om alles goed uit te leggen en ook waarom we iets leren. Ook deed hij alles goed voor en hielp waar nodig. De omgang met de groep was ook erg leuk.”

Coordinator Toezicht en Handhaving gemeente Woerden

Training Bike

“Ik vond de eerste 2 dagen erg leuk en leerzaam. Dag 3 verder in het jaar als herhaling plannen. Daarnaast is het fijn om de mogelijkheid te hebben om eigen materiaal te gebruiken. Trainer was enthousiast en bracht de stof goed over.”

JeugdBOA

Training BIKE

“Anton en Kevin deden dit samen perfect, tijdens de training veel tools en handvaten gekregen om het werken met een bike beter onder de knie te krijgen. De trainning was leuk en erg leerzaam. Veel kunnen leren over de beheersing en het gebruiken van bike als middel.”

BOA – Gemeente Velsen

Training BIKE

“Ik wist niet wat ik moest verwachten, maar ik vond het super leerzaam en leuk.”

WijkBOA – Gemeente Velsen

Training Bike

“Zieke hindernisbaan skkrrrttt, meppen met die bika tijdens aanhouding. Altijd herres wanneer Anton en Anice lesgeven.”

WijkBOA – Gemeente Velsen

Training Bike

“Ik vond de training leuk en leerzaam. Ik vond dat de trainers veel praktijkvoorbeelden gebruikte die ik in praktijk kan toepassen.”

Back To Top