skip to Main Content

Toezichthouder – Gemeente Delft

Training Bike

“De training voldeed aan mijn verwachting, geen overbodige technieken uitgevoerd. Ik vond het een leuke training, de groep zelf maakt het ook leuk en de trainer die het ook kan waarderen. Ik vond de BOAtrainer geduldig, rustig en gaf duidelijke uitleg en voorbeelden.”

Controleur openbare ruimte – Gemeente Delft

Training Bike

“Ik vond de training erg goed geregeld en op een leuke wijze zeer leerzaam. Het was niet gehaast en te intensief waardoor je wel kon focussen op de technieken. Ik vond de boa trainer een erg goeie instructeur. Erg leuke manier van les geven en erg geduldig. er valt veel te leren van deze trainer! Jammer dat het maar 2 dagen was!”

BOA gemeente Asten

Training BIKE

“Erg leuke training om te volgen. Heel erg leerzaam maar vooral ook veel plezier gehad. Leuke trainingslocatie!”

BOA gemeente Asten

Training BIKE

“Ik vond de training erg leuk. Heb veel kunnen leren en je leert trucjes waar je normaal nooit snel over nadenkt maar wat wel handig of belangrijk kan zijn. Ik vond het een fijne trainer. Hij nam de rust om alles goed uit te leggen en ook waarom we iets leren. Ook deed hij alles goed voor en hielp waar nodig. De omgang met de groep was ook erg leuk.”

Coordinator Toezicht en Handhaving gemeente Woerden

Training Bike

“Ik vond de eerste 2 dagen erg leuk en leerzaam. Dag 3 verder in het jaar als herhaling plannen. Daarnaast is het fijn om de mogelijkheid te hebben om eigen materiaal te gebruiken. Trainer was enthousiast en bracht de stof goed over.”

JeugdBOA

Training BIKE

“Anton en Kevin deden dit samen perfect, tijdens de training veel tools en handvaten gekregen om het werken met een bike beter onder de knie te krijgen. De trainning was leuk en erg leerzaam. Veel kunnen leren over de beheersing en het gebruiken van bike als middel.”

BOA – Gemeente Velsen

Training BIKE

“Ik wist niet wat ik moest verwachten, maar ik vond het super leerzaam en leuk.”

WijkBOA – Gemeente Velsen

Training Bike

“Zieke hindernisbaan skkrrrttt, meppen met die bika tijdens aanhouding. Altijd herres wanneer Anton en Anice lesgeven.”

WijkBOA – Gemeente Velsen

Training Bike

“Ik vond de training leuk en leerzaam. Ik vond dat de trainers veel praktijkvoorbeelden gebruikte die ik in praktijk kan toepassen.”

JeugdBOA – gemeente Zaanstad

Training Bike

“Wij hadden een training bike beheersing gevolgd samen met een aantal collega s. Hierbij zijn verschillende vaardigheden beoefend en getraind. De training was erg informatief en leerzaam. Meest recente ervaringen zijn dat de trainingen nog verder positief ontwikkeld zijn. Wij hadden deze training van trainer Anton Bos welke de training op een leuke en duidelijke manier gaf, hierbij oog had voor het niveau van elke deelnemer.”

Stadsdeel BOA – Gemeente Apeldoorn

Training Bike

“Ik vond de training leerzaam en leuk! Veel nieuwe dingen geleerd die ik in de praktijk kan toepassen!”

BOA – Gemeente Middelburg

Training Bike

“Zeer leerzaam. Leuk te doen en mooie aanvulling/basis voor werkzaamheden als boa!”

Back To Top