Skip to content

BOA, gemeente Westerkwartier

Training Senior/Coordinator BOA

“Een spiegel voor mij zelf. Veel handvaten gekregen. Prettig les geven. Veilige omgeving.”

BOA/Senior Heemskerk

Training Senior/Coordinator BOA

“De training was leerzaam, geeft goede inzichten je kan er in de praktijk goed mee verder. sluit aan bij het stuk senior geeft een verdieping in je ontwikkeling .”

Senior/coördinator, Gemeente Sudwest-Fryslân

Training Senior/Coordinator BOA

“Ik vond de training pittig omdat het een hele manier van werken voor mij is, om vanaf uitvoerend naar aansturend te gaan. De training was daarom niet minder interessant; ik heb er juist heel veel aan gehad. De eindopdracht was de kers op de taart, omdat je iets maakt en meebrengt ter verbetering van de toekomst in je eigen team.”

BOA, gemeente Etten-Leur

Training Senior/Coordinator BOA

“Super interessante training met veel indrukken.”

Logo Etten Leur

BOA – Recreatieschap Midden-Nederland

Opleiding Senior/Coordinator BOA

“Ik vond de training zeer leerzaam en goed. De trainers hebben veel vakkennis goede uitleg ook de gastsprekers waren prima!”

BOA recreatieschap midden nederland

Operationeel Teamleider – Gemeente Velsen

Opleiding Senior/Coordinator

“Duidelijk, op een goede maar ook leuke manier wordt de theorie aan de praktijk gekoppeld. Goede afwisseling van vak specialisten, met kennis uit de praktijk, zij brachten dit op een enthousiaste wijze.”

Senior BOA – Gemeente Veenendaal

Training Senior/Coördinator BOA

“Leerzaam, vooral de disc methode voor gebruik met communicatie naar collega’s was voor mij een een goede leermoment die mezelf goed eigen wilt maken. Het geeft mij duidelijkheid waarom en hoe ik reageer op bepaalde situatie in gesprekken, ik kan hier mijn manier van communiceren op aanpassen.”

Coördinator Team Handhaving – Gemeente Emmen

Training Senior / Coördinator BOA

“Ik vond de training erg leerzaam, heb veel handvaten gekregen om mij ook persoonlijk verder te ontwikkelen als coōrdinator.”

Senior BOA – gemeente Velsen

Training Senior / Coördinator

“Ik ben zeer verrast dat ik nog zoveel kon leren. Ik heb elke week nieuwe impulsen en handvatten gekregen waar ik in mijn huidige functie gebruik van kan maken.”

Senior BOA – Jeugdboa.nl

Training Senior / Coördinator BOA

“Veel tips en trucs kunnen leren en verscheidene handvatten verkregen tijdens deze training. Ik vond de trainers goed en bekwaam in de kennis die ze over brengen, hier is de nodige professionaliteit duidelijk zichtbaar en toonbaar.”

Senior BOA – Gemeente Ede

Training Senior / Coördinator BOA

“Ik pak hier een hoop dingen uit mee die ik in de praktijk kan toepassen!”

BOA gemeente Ede

Senior BOA – gemeente Zaanstad

Training Senior / Coördinator BOA

“Erg leerzaam en goed om eens naar je zelf te (kunnen) kijken Wel erg vermoeiend doordat je met alles gaat schakelen naar je zelf en verleden.”

Back To Top