skip to Main Content

Coördinator Team Handhaving – Gemeente Emmen

Training Senior / Coördinator BOA

“Ik vond de training erg leerzaam, heb veel handvaten gekregen om mij ook persoonlijk verder te ontwikkelen als coōrdinator.”

Senior BOA – gemeente Velsen

Training Senior / Coördinator

“Ik ben zeer verrast dat ik nog zoveel kon leren. Ik heb elke week nieuwe impulsen en handvatten gekregen waar ik in mijn huidige functie gebruik van kan maken.”

Senior BOA – Jeugdboa.nl

Training Senior / Coördinator BOA

“Veel tips en trucs kunnen leren en verscheidene handvatten verkregen tijdens deze training. Ik vond de trainers goed en bekwaam in de kennis die ze over brengen, hier is de nodige professionaliteit duidelijk zichtbaar en toonbaar.”

Senior BOA – Gemeente Ede

Training Senior / Coördinator BOA

“Ik pak hier een hoop dingen uit mee die ik in de praktijk kan toepassen!”

BOA Gemeente Ede

Senior BOA – gemeente Zaanstad

Training Senior / Coördinator BOA

“Erg leerzaam en goed om eens naar je zelf te (kunnen) kijken Wel erg vermoeiend doordat je met alles gaat schakelen naar je zelf en verleden.”

Senior BOA – Gemeente Velsen

Training Senior BOA

“De training voldeed zeker. Ik wist niet wat ik ervan moest verwachten. Hij was leerzaam en de gastsprekers wisten mijn interesse te wekken. De groep was in mijn ogen volwassen en leergierig. Het cursus materiaal de boekjes zijn interessant en bruikbaar. Kortom top dagen gehad!”

Coördinator Handhaving Gemeente Oude IJsselstreek

Training Senior/Coördinator BOA

“Interessant, leerzaam, goede kennismaking van verschillende tools. Fijn dat er gastsprekers waren mbt diverse en interessante onderwerpen, vertelden ook een goed verhaal (helaas soms aan de korte kant).”

Senior Jeugdboa – Jeugdboa.nl

Training Senior/Coordinator BOA

“Informatief zeer sterk onderbouwd, doelen en tools te gebruiken in het hier en nu en de toekomst. De training/opleiding had gastsprekers uit verschillende uiteenlopende vakgebieden welke de informatie op een positieve, gepassioneerde, gemotiveerde wijze hebben gebracht.”

Back To Top