Skip to content

BOAbakkie

Doe “Een bakkie met een BOA” en gebruik daarvoor het BOAbakkie. Dit bakkie kan je overal in Nederland neerzetten om bijvoorbeeld echt in contact te komen met de buurt, ondernemers of sportclubs waarvoor jij werkt of in te zetten bij een veiligheidsdag van jouw werkplek! Het BOAbakkie is al op veel plaatsen in Nederland met succes ingezet. Je kunt kiezen voor een bak koffie, maar kunt ook op de gezonde tour een Bakkie Fruit aanbieden!

BOAbakkie een bakkie doen met een BOA

Wil jij het BOAbakkie ook inzetten in jouw werkgebied? Neem dan contact met ons op om te kijken of het bakkie beschikbaar is!

Inzet

Het BOAbakkie wordt altijd op locatie geplaatst en opgehaald door een van onze begeleiders. Daarnaast zal de begeleider ook aanwezig blijven om de handhavers te ondersteunen in het contact maken met de buurt, de ondernemers of sportclubs! De kosten zijn afhankelijk van de duur en locatie van de inzet.

Wijkhandhaver

Bij onze opleiding tot wijkhandhaver krijg je korting op prijs voor de inzet van het BOAbakkie. Benieuwd hoe jij beter in contact komt met jouw wijk? Sluit dan aan bij de 6-daagse opleiding!

Back To Top