Skip to content

Wettelijke Kaders Openbare Ruimte Specifiek (WKorS)

BOAtrainer.nl bereid je in deze online training voor op het theorie-examen Wettelijke Kaders Openbare Ruimte Specifiek (WKORs). Wij bieden een online en compleet studieboek en honderden oefenvragen, verschillende tussentoetsen en complete oefenexamens aan zodat jij de vereiste lesstof beheerst en dit BOA-examen gaat behalen.

Online Studieboek BOA

Het studieboek is volledig digitaal. Je kan bijhouden welke lesstof je al hebt gevolgd, de hoofdstukken zijn logisch opgebouwd en het studieboek bevat alle informatie die jij als BOA moet (gaan) beheersen. Eventuele wijzigingen in wetsartikelen of exameneisen worden zo snel mogelijk verwerkt, zodat de theorie up-to-date blijft.

Oefenvragen en oefentoetsen

In deze training kan je meerdere oefenexamen en diverse oefenvragen beoefenen. Deze vragen zijn onderdeel van een database. Deze database wordt geactualiseerd aan de hand van de laatste wetgeving en exameneisen en steeds verder uitgebreid met nieuwe oefenvragen.

BOAtrainer Aart Sterk

De auteur van dit online studieboek is de heer Aart Sterk. Hij is al jaren docent van diverse opleidingen en trainingen op het gebied van toezicht en handhaving. Een specialist die ‘boven de stof’ staat.

Examens Permanente Her- en Bijscholing – Domein 1 – Openbare Ruimte

Deze training is om een onderdeel van de permanente her- en bijscholing (PHB) te behalen. De onderdelen van de PHB moeten behaald moeten worden na het behalen van de BOA basisbekwaamheid. Er zijn vier PHB-examens (twee theoretische examens en twee praktijkexamens) die afgetoetst worden door de Exameninstelling Toezicht en Handhaving (ExTH).

De volgende 4 modules moeten worden behaald voor de BOA Domein 1:

  • Wettelijke kaders openbare ruimte – Generiek (theorie)
  • Wettelijke kaders openbare ruimte – Specifiek (theorie)
  • Sanctionerend optreden (praktijk)
  • Dienstverlening en calamiteiten (praktijk)

Kosten

De kosten van deze module zijn 95 euro inclusief BTW. U krijgt dan 6 maanden toegang tot het online lesboek en de bijbehorende oefentoetsen.

Aanvullende training

Wil je naast deze training nog aanvullende training van een ervaren BOAtrainer? Neem dan contact met ons op. Wij hebben diverse docenten die klassikaal les komen geven op een locatie naar keuze.

Eerst proberen?

Op de pagina ‘gratis trainingen’ kan je kiezen uit enkele gratis trainingen. Dit geeft je inzicht in de trainingsomgeving en je kan al direct de lesstof en oefenvragen beoefenen.

Klik op onderstaande foto om de training te volgen:

Wettelijke Kaders
Openbare Ruimte
Specifiek (WK2)

Back To Top