Skip to content

Basisbekwaamheid BOA en PHB – Gratis introductie

  • BOAtrainer
Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)

BOAtrainer.nl bied je in deze gratis online training inzage in onze trainingsomgeving. Wij bieden in de volledige training een online en compleet studieboek en honderden oefenvragen, verschillende tussentoetsen en complete oefenexamens aan, zodat jij de vereiste lesstof beheerst en het desbetreffende BOA-examen gaat behalen.

Online Studieboek BOA

Het studieboek is volledig digitaal. Je kan bijhouden welke lesstof je al hebt gevolgd, de hoofdstukken zijn logisch opgebouwd en het studieboek bevat alle informatie die jij als BOA moet (gaan) beheersen. Eventuele wijzigingen in wetsartikelen of exameneisen worden zo snel mogelijk verwerkt, zodat de theorie up-to-date blijft.

De auteur van dit online studieboek is Aart Sterk. Hij is al jaren docent en auteur van diverse opleidingen en trainingen op het gebied van toezicht en handhaving. Een specialist die ‘boven de stof’ staat.

BOAtrainer Praktijktraining

BOAtrainer verzorgt de praktijktraining voor de training Gespreks- en Benaderingtechnieken, Sanctionerend Optreden en Dienstverlening & Calamiteiten. Deze prakttraining bestaat per onderdeel uit 2 praktijkdagen. De training wordt gegeven door een ervaren BOAtrainer. Tijdens de training kan gebruik worden gemaakt van een trainingsacteur.

Aanvullende training

Wil je naast deze training nog aanvullende training van een ervaren BOAtrainer? Neem dan contact met ons op. Wij hebben diverse docenten die klassikaal les komen geven op een locatie naar keuze.

Nog meer trainen?

Wil je naast deze training nog meer trainingen volgen. Kijk dan in ons trainingen voor al onze trainingen voor BOA’s.

Back To Top